Gepersonaliseerd ziekenvervoer

Gepersonaliseerd ziekenvervoer

 

Voor mensen met een lichamelijke beperking of ziekte kunnen verschillende soorten ambulances worden gehuurd of gekocht voor zorginstellingen. Voor elk type ziekte of aandoening is er een passende bus beschikbaar. Er zijn ambulancebusjes, maar ook rolstoeltoegankelijke busjes en krukken voor het vervoer van patiënten. Het assortiment omvat bekende automerken zoals Mercedes Benz en Volkswagen Caddy Maxis te koop. Natuurlijk kunt u ook een busje huren. Alle typen hebben een achterklep zodat een brancard en rolstoel gemakkelijk kunnen worden opgetild. Op deze manier kan aan alle mobiliteitsbehoeften worden voldaan.

 

Keuze ziekenvervoer

 

Ziekenvervoer is beschikbaar voor alle budgetten. In een vrijblijvend gesprek kunt u aangeven of u direct wilt huren of rijden en een bus of ambulance voor gehandicapten wilt kopen. Het voordeel is dat elk voertuig zo flexibel is dat het kan worden uitgebreid met extra stoelen. Op deze manier kunnen alle wensen van de klant worden vervuld. Een rolstoel van elk formaat kan ook in een ambulance worden vervoerd. De zorginstelling kiest de bus die het beste past bij het vervoer van patiënten. Ook zijn er busjes met flexibele lage instap en busjes met plaats voor een rolstoel of brancard op alle locaties. Zolang uw bedrijf de bus heeft, is maatwerk mogelijk.

 

Organiseer het register

 

Het grote voordeel is dat uw voertuig vrijwel direct bij DIV kan worden geregistreerd. De speciale voertuigregistratieservice die zich bezighoudt met registraties, gegevens, verzekeringen, FPS en kentekenplaten. Ook kan het bedrijf direct een medische keuring van uw voertuig uitvoeren. Zo verloopt de inschrijving vlot en wordt uw voertuig vlot ingeschreven, wat ook verplicht is. Het voertuig kan probleemloos in gebruik worden genomen.

 

Voertuig veiligheid

 

Voor het vervoer van zieken en gehandicapten zijn speciale veiligheidseisen ontwikkeld. Alle beschikbare voertuigen voldoen aan strenge EU-veiligheidseisen en worden ook gekeurd. Voor ziekenvervoer gelden alle M1 EU-eisen. Zelfs met flexibele instellingen zijn veiligheid en comfort altijd van toepassing op vervoerde klanten. De voertuigen hebben klapstoelen die veilig en stabiel kunnen worden ingeklapt en met een draai tegen de wand van de bus kunnen worden geklapt als er onder andere ruimte moet worden gelaten voor een rolstoel. Daarom zijn de busjes erg functioneel. Bij keuringen wordt altijd de veiligheid van de busjes gecontroleerd.

https://www.mobility4all.be/

Auto verkopen? Lees dan verder!

auto opkopers audi

Er is een tijd dat je een auto wilt verkopen. Dan wilt u dit snel en vrij (bij voorkeur binnen 1 dag) doen voor een betrouwbare autokoper. Hiervoor bent u bij auto-verkopen-belgie.com aan het goede adres.

Occasions

Sinds 2010 werden via auto-verkopen-belgie.com  meer dan 100.000 gebruikte auto’s verkocht. Dit maakt auto-verkopen-belgie.com. Word een van de grootste autoverkoopsites in België, waar 5.000 gecontroleerde autokopers u de beste prijzen aanbieden. Via auto-verkopen-belgie.comkunt u niet alleen gebruikte of gebruikte auto’s in goede staat verkopen, maar ook beschadigde en gesloopte auto’s verwelkomen.

Beschadigde auto

Is uw auto beschadigd en gaat u deze toch verkopen? Geen probleem! Veel autokopers gerelateerd aan auto-verkopen-belgie.comkunnen u voordelige prijzen aanbieden voor uw beschadigde auto.

Sloopauto

Is uw auto klaar om te worden gesloopt? En wil je hier toch een hoge prijs voor krijgen? Zelfs dan is je functie bij auto-verkopen-belgie.comcorrect. Veel autokopers aangesloten bij auto-verkopen-belgie.combieden een goede prijs voor uw gedemonteerde auto.

Waarde

Auto-verkopen-belgie.com doet schatting meer dan 100.000 auto’s. Wilt u de actuele waarde van uw auto of inruilwaarde weten? Vul hier enkele basisgegevens van uw auto in, u krijgt geheel vrijblijvend een offerte.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!https://auto-verkopen-belgie.com/