Vacatures.today Europees jobboards netwerk

Vacatures.today, opgericht in 2013, is een Europees  jobboards netwerk van arbeidsbemiddelingsdiensten, ontworpen om het vrije verkeer van werknemers te vergemakkelijken. Het netwerk heeft altijd hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Europese burgers van dezelfde kansen kunnen profiteren, ondanks taalbarrières, culturele verschillen, bureaucratische uitdagingen, diverse arbeidswetten en een gebrek aan erkenning van onderwijscertificaten in heel Europa.

 

Uw zoektocht naar een baan.

Je bent een specialist in wat je doet, dus je mag expertise verwachten van een wervingsbureau. Als je met Vacatures.today zoekt, praat je met branchespecialisten met geweldige netwerken. U kunt erop vertrouwen dat ze de tijd zullen nemen om te begrijpen wat u nodig heeft in uw volgende functie en dat ze u zorgvuldig zullen matchen met de juiste kans. Ze hebben duizenden banen in België, kom en zoek wat de toekomst biedt.

 

Talent in dienst nemen voor uw bedrijf?

Ze  weten dat het vinden van uitzonderlijk talent te maken heeft met een effectief wervingsproces. Of u nu op zoek bent naar een persoon of een team samenstelt, lees meer over onze op maat gemaakte rekruteringsoplossingen voor meerdere disciplines.

 

Ze streven ernaar om een positief verschil te maken voor de toekomst van onze klanten, kandidaten en collega’s. Wij geloven dat het herkennen en waarderen van verschillen een cruciaal onderdeel is van het rekruteringsproces.

 

Luister naar vrouwelijke rolmodellen in ons netwerk terwijl ze Internationale Vrouwendag vieren. Lees hun verhalen en leer van hun tips en adviezen. Laat u inspireren door hoe ze actie ondernemen voor gelijkheid.

Onze teams werken veilig thuis en zijn er om u te ondersteunen bij het zoeken naar werk of als u op zoek bent naar wervingsdiensten. Ze hebben geïnvesteerd in de beste nieuwe technologie en zitten aan het einde van een telefoongesprek, videogesprek, whatsapp of tweet.

 

Ze  zijn er zeker van dat het niet lang zal duren voordat ze jou ook kunnen ontmoeten!

 

Banen

https://vacatures.today/

Op zoek naar verborgen talenten (tools, life hacks en booleaanse zoekopdrachten)

recruitment agency

We vroegen een collega hoe ze naar zeldzame kandidaten zoekt, voegden enkele van onze favoriete tools toe en stelden een kleine gids voor je samen om diegenen te vinden die zelf niet echt gevonden willen worden.

Collega: “Ik kletste met collega’s die veel gulangers rekruteren. Wie weet wat het betekent om veel Go-ontwikkelaars te zoeken, hij zal begrijpen dat alles wordt gebruikt: jagen, aanbevelingen, beginners trainen, omscholing vanuit andere talen, enz. En dat is wat ik dacht, om een ​​stel nieuwelingen te verzamelen en ze te trainen, natuurlijk is het geweldig. Maar een ervaren programmeur die wil overschakelen naar Golang, zeg maar vanuit Java of vanuit C ++ of vanuit Python of vanuit PHP, waar dan ook, zal dit niet noodzakelijk aangeven in zijn profiel op Linkedin. Misschien wil hij wel, maar nu is hij niet op zoek naar een baan. En hier suggereert het pad door github zichzelf direct. Programmeurs zijn vaak mensen die weten hoe ze moeten leren en dat veel en met passie doen. En ik kan aannemen dat degenen die Golang bestuderen misschien wel repositories in Go hebben, zelfs als Linkedin niet over deze interesse schrijft. “

Met andere recruiters praten over de problemen om ze te vinden, is over het algemeen erg nuttig en leidt tot inzichten.

De eerste bron waar we naar kijken is GitHub. Laten we meteen duidelijk maken dat verzoeken en tools ook prima zullen werken voor andere specialisten: we hebben voor de duidelijkheid slechts een specifiek voorbeeld genomen.

Op zoek naar kandidaten voor GitHub

Booleaanse zoekopdrachten:

locatie: taal: Go (we schrijven direct in de zoekbalk op Github zelf) en filters staan ​​tot onze dienst.

Je kunt kijken naar degenen die al heel lang op Github zijn, je kunt kijken naar degenen die dat onlangs hebben gedaan. U kunt degenen die veel abonnees hebben, u kunt degenen die er weinig hebben.

Of we maken röntgenfoto’s via Google. Bijvoorbeeld dus

site: github.com “gebruiker blokkeren of rapporteren” Golang

Gereedschap

Uit ons recente examen bleek dat IT-recruiters Google veel vaker gebruiken dan GitHub. Bovendien weten velen niet eens van de basisconcepten van de tweede – wat een “repository” is, moesten we met de vingers uitleggen aan meer dan een dozijn mensen. We zijn boos bij het werven: en we raden iedereen aan om ons materiaal over GitHub opnieuw te lezen. Daar verbergen zich immers alle meest waardevolle kandidaten.

Hier zijn nog 5 tools die je niet (en zou moeten!) Gebruiken bij het zoeken naar ontwikkelaars op GitHub.

OctoHunt

Ongeacht hoe we over hem schrijven in het telegramkanaal, toevoegen aan de selecties, om de een of andere reden omzeilen recruiters hem – maar tevergeefs.

Het gebruiksschema is uiterst eenvoudig: u vult de technologie en de stad in om te zoeken in de zoekbalk en de service geeft u een lijst met ontwikkelaars die voldoen aan de criteria. Toont het aantal opslagplaatsen en abonnees van de ontwikkelaar. En hij zal ook direct de jongens markeren die werk zoeken;

GitHub

Hiermee kunt u de gebruikersbeoordeling op nickname zien;

BookMarking voor GitHub

Hiermee kunt u uw favoriete opslagplaatsen en profielen rechtstreeks in de GitHub-interface opslaan. Als je al gratis ATS hebt gemaakt volgens onze instructies, zal de extensie het gebruik nog gemakkelijker maken. Werkt vanaf zowel desktop als mobiele telefoons;

Dyllo

Door een bijnaam in de zoekbalk te typen, kun je een kort fragment over de gebruiker krijgen: inclusief een lijst met de meest gebruikte talen, het aantal repositories en een waardering op GitHub;

Awesome Autocomplete voor GitHub

Een stuk dat de zoektocht van Github naar een hoger niveau tilt. 14 dagen gratis toegang.

Het vinden van geschikte ontwikkelaars voor de vacature is niet eenvoudig, zeker niet als je moet uitkijken naar jongens die niet op werkplekken zitten. De belangrijkste hack van passieve rekrutering is het zoeken naar concurrenten met dezelfde technologiestapel als die van jou en proberen e-mails naar hun werknemers te sturen. Dit is natuurlijk geen magische en je zult ook vaardigheden moeten evalueren, maar in ieder geval wat addertje onder het gras.

Vindazo

https://www.globalrecruitment.info/

Keurslagers

VERKOOPSMEDEWERKER VOOR SLAGERIJ

 KEURSLAGER TAVERNIER

Functie

Wij zoeken gemotiveerde medewerkers voor onze slagers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het bedienen van klanten.

Aanbod

Je wordt uitbetaald volgens de salarisschaal.

Werktijden kunnen worden besproken met de werkgever.

Donderdag en zondag zijn wij gesloten.

Jouw profiel

Je bent gemotiveerd en leergierig.

Je uiterlijk is netjes.

Resultaatgericht, nauw samenwerken, klantgericht

 

Voedsel verkopen: vleeswaren en verwerkt vlees, eten verkopen: slagerij

 

Geen specifieke studievereisten

https://www.jobinhoreca.com/job/q/de-keurslager.html

Secretaresse

Secretaresse

 

SECRETARESSE (M/V) (LOKEREN)

 

voor vervanging van een zwangerschap ( jaar!) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde secretaresse.
Je taak bestaat uit
*onthaal bezoekers, opnemen s,…
*hoofdpakket is loonadministratie (input lonen, kennis SD is een pluspunt),
*algemene secretariaatstaken typen van brieven,…

Gezocht profiel

 

*je bent een teamplayer,
*je hebt zin voor verantwoordelijkheid en organisatietalent,
*je hebt een degelijke kennis van het Office pakket,
*je hebt een goede talenkennis,
*je bent klantvriendelijk,
*je bent in het bezit van een eigen wagen (bedrijf moeilijk te bereiken met openbaar vervoer)
*je hebt een verzorgd voorkomen.

Vereiste studies
» Hoger onderwijs van cyclus (HOC – voorheen korte type)
» Administratie
» Handelswetenschappen en bedrijfskunde
» Graduaat Handelswet. en bedrijfskunde Secretariaat – (moderne) talen
» Hoger onderwijs van cyclus (HOC – voorheen korte type)
» Administratie
» Handelswetenschappen en bedrijfskunde
» Graduaat Handelswet. en bedrijfskunde Accountancy – fiscaliteit
Kandidaten gelijkwaardig in ervaring komen ook in aanmerking voor deze vacature.
Gevraagde competenties Afspraken en planning van een verantwoordelijke, een medewerker organiseren en de fonische oproepen en bezoekers filteren Brieven, verslagen, nota’s opsen en redigeren, … Documenten ingeven, briefwisseling behandelen en berichten beheren Dossiers behandelen en opvolgen (samensen, samenvatten, bijwerken van bestanden, …) Professionele informatie en reglementering bijwerken, documenten archiveren en klasseren Talenkennis ENGELS (goed), DUITS (in beperkte mate), NEDERLANDS (zeer goed), FRANS (goed)
Werkervaring minstens jaar ervaring
Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type(s) B
Aanbod en voordelen

Tijdelijke job.
Contract van bepaalde duur
Tijdregeling Voltijds

*vervanging zwangerschap voor een periode van jaar – mogelijkheid tot vaste indienstname nadien,
*uurrooster bespreekbaar glijdende werkuren, eventueel mogelijkheid tot / tewerksing,
*loon overeen te komen (leeftijd, ervaring,…),
*er wordt rekening gehouden met reeds gepland verlof,
*je wordt degelijk opgeleid en draait dubbel met de secretaresse die je vervangt.

 

 

Vermoedelijke aanwerfdatum
Plaats tewerksing

Mosten
LOKEREN

Solliciteren

 

 

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/secretaresse.html

Accounting & Tax Advisor

Accounting & Tax Advisor

Jobomschrijving

Als consulent sta je in voor de begeleiding en nazicht van de administratie bij onze gevarixeberde cliënten. Je poneert tussentijdse rapporteringen en jaarrekeningen op. Je bent ook gehouden voor het vervullen van de fiscale verplichtingen. Je bent een bron van bekende op vlak van belastingtechnisch raadgeving en belastingen.

Profielomschrijving

Als raadgever beschik je over een bachelor- of masterdiploma accountancy-fiscaliteit, handelswetenschappen of tew. Je hebt een tal jaren relevante ervaring als accountant, beheerder of consultant maar ook pas afgestudeerden zijn meer dan welkom. Klantvriendelijk, sociaalvaardig, proactief en stressbestendig zijn eigenschappen waarin jij jezelf kan terugvinden. Je bent gedreven en wil je kennis steeds uitbreiden dankzij relevante opleidingen. Je bent eerzuchtig en wil meegroeien in een dynamisch werkplek in volle uitvergroting.

Aanbod

Je komt terecht in een kerks, persoonlijke en professionele werksfeer met collega’s die je bijstaan met raad en advies. Je kan je continu evolueren dankzij interne en externe opleidingen. Op lange termijn autoriseren we je zelfstandig accountantsdossiers besturen en verstrek je raadgeving aan cliënteel. Je krijgt de kans om een stage iab te volgen. Je geniet een aantrekkelijk honorarium evenals een bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatie, gsm, vergoedingen en een bijkomend pakje met extralegale voordelen.

Keywords

Accounting & tax advisor, belastingconsulent, raadgever belastingen, belastingadviseur, tax, registeraccountant, medewerker boekhouding, boekhoudkundig medewerker, fiscalist

https://www.nieuwejobs.com/job/q/fiscaal-advies.html

Team manager vacatures

Onze opdrachtgever is een toonaangevende zorginstelling in brugge.

Zij staan gekend voor uitmuntende zorg en expertise in hun domein.

Het patrimonium bestaat uit een uitgestrekte samenvoeging van moderne faciliteiten en historische gebouwen.

Jouw verantwoordelijkheden de technical facility manager is verantwoordelijk voor een grote scope. Dit gaat van het onderhoud van gebouwen en groenvoorzieningen, optimale mechaniek van hvac en toegangscontroles, tot het besturen van nieuwbouwprojecten.

De technical facility manager staat in voor het managen van een team van 20 geoefend technici en ingenieurs.

Je leidt groene investeringsprojecten met als doel het patrimonium energiezuiniger te vervaardiging.

Overigens werk je aan een efficiënte sociale groep die optimaal gedigitaliseerd en automatiseren is.

Je werkt dagelijks gezamenlijk de collega diensthoofden en je rapporteert aan de directie.

Jouw profiel ingenieur constructietechniek of elektromechanica of gelijksoortig door relevante ervaring.

Je bent een natuurlijke voorman die kan motiveren en waar nodig knopen kan doorhakken.

Je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden.

Een gedegen ervaring te een soortgelijke functie is gewenst.

Je beschikt over een sterke allround technische bekende en bent bereid om nascholing te volgt waar nodig.

Je spreekt zeer goed nederlands.

Ons aanbod een vast verbintenis van onbepaalde duur.

Een marktconform traktement volgens de voordelen van de zorgsector.

Een sociaal relevante functie bij een werkgever die werkzekerheid garandeert.

 

https://www.vindazo.be/keywords/team-manager.html

Emotionele intelligentie: Vraag verzesvoudigt door opkomst kunstmatige intelligentie en AI

Tegenwoordig automatiseren nieuwe technologieën meer en meer traditionele en routinematige taken. Leidinggevenden en medewerkers erkennen nu dat vaardigheden op basis van emotionele inteligentie (EI), zoals zelfbewustzijn, sociaal bewustzijn, zelfmanagement en relatiebeheer, steeds belangrijker worden voor het behalen van succes.

De vraag naar EI-vaardigheden zal de komende vijf jaar verzesvoudigen, maar toch heeft de training van deze vaardigheden net als de werving geen stijging gezien. Hierdoor zullen veel bedrijven niet profiteren van EI op de gebieden van tevredenheid onder werknemers, groei van de omzet, lager verloop en reductie van kosten. In een onderzoeksrapport (Emotional intelligence – the essential skillset for the age of AI) van het Capgemini Research Insitute wordt aanbevolen om technologie te combineren met talent zodat relevante vaardigheden ontwikkeld kunnen worden onder werknemers. Het rapport biedt een aantal relevante resultaten, gebaseerd op wereldwijd onderzoek.
Emotionele intelligente onder werknemers wordt een noodzaak door de snelle groei van automatisering en kunstmatige intelligentie. Veel leidinggevenden (76%) zien de meerwaarde van EI-vaardigheden, zoals empathie en teamwork. Ze vinden dat hun medewerkers deze vaardigheden moeten ontwikkelen. 61% van de leidinggevenden denkt dat EI binnen 5 jaar en onmisbare vaardigheid zal worden. 41% van de werknemers is het hiermee eens. Van de organisaties ziet 83% het belang van medewerkers met emotionele intelligentie voor het succes van het bedrijf.
De bezorgdheid onder medewerkers over hoe relevant hun vaardigheden in de toekomst nog zullen zijn groeit door de focus op automatisering en kunstmatige intelligentie binnen bedrijven. 39% van de werknemers vreest dat hun vaardigheden overbodig zullen worden. Twee jaar geleden was dit percentage nog maar 30%. De millenials (mensen die geboren zijn tussen 1985 en 2000) hebben de grootste zorgen. Het percentage uit deze groep dat zich zorgen maakt is maarliefst 50%, tegenover 40% twee jaar geleden. Zij zullen de grootste impact ervaren van automatisering zoals CV parsing

https://www.dergatsjev.be/2018/12/emotionele-intelligentie-vraag.html