Boca Boca
Image default
Recreation / Food

Bar Company: Wij maken van jouw feest een groot succes!

Op zoek naar iets om jouw feest of event net wat specialer te maken dan normaal? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Met een bar van Bar Company is je feest gegarandeerd een succes. De grote hoeveelheid verschillende concepten die we bieden zorgen er voor dat er voor elk feest een gepaste bar is.

Wat doet Bar Company precies?

Bar Company verhuurt, zoals de naam al doet vermoeden, mobiele bars. Wij verhuren deze bars voornamelijk voor feesten en zakelijke evenementen, maar ze kunnen voor van alles worden ingezet. Naast deze bars leveren we ook alles wat nodig is om deze bar te laten draaien. Zo nemen we bij onze cocktailbars alle drank en tools mee, en zullen onze eigen barmannen de beste cocktails voor jou neerzetten. Zelf hoef je dus helemaal niks meer te regelen, het enige wat wij nodig hebben is een plekje om de bar neer te kunnen zetten.

Welke concepten hebben wij

In de loop der jaren heeft Bar Company een hoop verschillende concepten ontwikkeld. De meest populaire zijn de: cocktail-, smoothie-, koffie-, juice- of zuurstofbar. Maar ook de champagnetoren  behoort tot de favorieten. Daarnaast biedt Bar Company nog een hoop andere concepten. Zo hebben we ook foodtrucks die regelmatig op festivals staan, een tarwegras bar of een fruitbar voor de gezonde tussendoortjes. 

Waarom voor ons kiezen

Met onze spontane en professionele barmannen garanderen wij dat wij van jouw feest een groot succes wordt. Ook kunnen wij onze bars aanpassen op jouw wensen en behoeften zodat de bar perfect bij het feest past. Zonder dat jij er omkijken naar hebt maken wij van jouw feest een speciaal evenement die niet snel vergeten zal worden.

https://www.barcompany.nl/

Gerelateerde artikelen

De Dozenhal in Belgiƫ

Witloft leren schorten

Het jaar 2020