Boca Boca
Image default
Huishoudelijk

Dankzij deze professionele organizer krijg jij terug ruimte in je hoofd

Ben jij een gedreven solo-ondernemer en heb jij het gevoel dat jij je niet ten volle kan geven in je onderneming doordat je veel tijd verliest met administratie of andere lastige klusjes? Zit jouw hoofd constant vol met to-do-lijstjes die maar niet ten einde komen? Is jouw werkplek een rommeltje, ondanks dat je deze geregeld opruimt? Dan is het een goed idee om een professionele organizer in te schakelen. Deze kan jouw helpen om ruimte en structuur te creëren binnen je onderneming, waardoor jij je kan focussen op de écht belangrijke zaken.

Een ervaringsdeskundige op gebied van opruimen

Helder Huis uit Grobbendonk is een erkende professionele organizer met bakken ervaring. Deze geweldige opruimcoach heeft namelijk een opleiding gevolgd bij Marie Kondo. De naam Marie Kondo doet ongetwijfeld een belletje rinkelen. Met haar revolutionaire opruimmethodiek verwierf ze bekendheid over heel de wereld. Deze specialist uit regio Antwerpen besloot om haar huis op te ruimen aan de hand van deze methodiek toen ze met een burn-out kampte, wat voor haar een enorme mentale rust bracht. Omdat deze ervaring als het ware haar leven veranderde, besloot ze om zelf anderen te helpen met de hulp van deze methode. Ze spitst zich in het bijzonder toe op solo-ondernemers en freelancers, omdat deze het meest gebaat zijn met orde, structuur en ruimte. Dankzij deze professionele organizer gaat het runnen van jouw onderneming heel wat eenvoudiger!

Schrijf je snel in voor het traject

Ben jij al overtuigd om samen met deze professionele organizer aan de slag te gaan? Neem dan snel contact met haar op en schrijf je in. Indien ze voelt dat er een klik is, gaan jullie zo snel mogelijk samen aan de slag met opruimen. Tussen de sessies door kan je zelf verder werken aan de hand van de theorie die zij jou heeft aangeleerd. Je kan via haar website ook 63 gratis handige organizing hacks downloaden. Lees ook zeker haar leuke blog!