Boca Boca
Image default
Recreation / Food

De Dozenhal in België

Kartonnen dozen kunt u het beste vinden bij de Dozenhal in België! In onze voorraad zitten er wel meer dan 2500 verschillende formaten aan kartonnen dozen, allemaal klaar om zo snel mogelijk verscheept te worden naar de klant. Het proces van bestellen bij ons is erg simpel. Het eerste wat u kunt doen is de gewenste afmetingen van de dozen die u wilt invoeren in onze zoekmachine op de website. Hierbij kunt u gelijk het gewenste aantal invoeren. Wanneer u op ‘zoeken’ klikt, gaat het programma meteen voor u kijken of we deze dozen op voorraad hebben, en zo niet, of we dozen hebben die goed in de buurt komen van de afmetingen die u wilt hebben. 

Kartonnen dozen van de Dozenhal in België

U heeft de verpakkingen die u nodig heeft gevonden in de voorraad kartonnen dozen van de Dozenhal in België! Of misschien juist niet, maar dat is ook geen probleem. In beide gevallen kunt u een offerte aanvragen, in het eerste geval voor de dozen die al klaar zijn om uit onze voorraad gehaald te worden, en in het tweede geval voor gloednieuwe dozen op maat. Deze offerte proberen we binnen één werkdag voor u klaar te hebben, zodat we de dozen de volgende dag, wanneer u de offerte heeft ondertekend, meteen naar u kunnen sturen. 

Kies voor de Dozenhal

Wat u ook doet, als het gaat om kartonnen dozen, dan kunt u het beste kiezen voor de Dozenhal. Wij hebben meer dan 2500 goedkope nieuwe en gebruikte dozen in ons assortiment zitten. Gebruikte dozen? Jazeker, dit zijn dozen die al één of meerdere keren gebruikt zijn om producten te transporteren, maar vaak zijn ze nog in prima staat om het nog een keer te doen. Wij vinden het dan zonde om weg te gooien, en bieden deze dozen in plaats daarvan tegen een verlaagde prijs aan onze klanten. Dat scheelt weer voor het milieu en de portemonnee zeggen we maar. Welke dozen u ook kiest, we transporteren ze met ons eigen transport naar uw voordeur zodat we zeker weten dat ze op tijd in goede staat aankomen.

Gerelateerde artikelen

Riet als dakbedekking

De maand rondkomen als student

Niet dan je kernactiviteiten