Boca Boca
Image default
Recreation / Food

De voordelen van een led paneel op het kantoor

Er zijn maar weinig vormen van verlichting die zoveel verandering hebben gebracht als led lampen. Het bijzondere aan led verlichting is dat het niet alleen handig is voor thuis, het grootste verschil zit hem bij zakelijk gebruik. Wanneer je grote oppervlakten moet verlichten zoals je dat op het kantoor hebt, lopen de rekeningen vaak snel op. Wij hebben een aantal grote voordelen van het gebruik van een led paneel op het kantoor op een rijtje gezet.

Veel minder onderhoud

 

Led lampen zoals een led paneel zijn tweevoudig effectief qua onderhoud. Is de levensduur van de lamp veel langer dan vergelijkbare traditionele lampen. Waar een halogeenlamp bijvoorbeeld 2.000 -10.000 branduren heeft, gaat een led paneel gemakkelijk 50.000 branduren mee. Dit betekent niet alleen dat je veel minder vaak nieuwe lampen aan hoeft te schaffen, ook bespaar je 80% op de kosten van een installateur. En omdat led verlichting niet warm wordt of last heeft van temperatuur schommelingen, gaan ze eigenlijk nooit vroeg kapot.

 

De stroomrekening wordt significant lager

 

Eén van de belangrijkste aspecten van led lampen is het feit dat ze vele malen zuiniger zijn dan andere vormen van verlichtingen. Als voorbeeld nemen we het led paneel. Deze produceert ongeveer per watt 10x efficiënter licht. Dat wil zeggen dat 20 watt led lampen evenveel licht produceren als normale lampen van 200 watt.

Door gebruik te maken van led verlichting kan je dus jouw stroomrekening tot wel 90% drukken op het gebied van verlichting.

Duidelijk en helder licht zorgt voor hogere productiviteit

 

Led verlichting komt net als andere verlichting in verschillende kleuren. Omdat led lampen van zichzelf heel helder zijn kunnen deze kleuren heel precies worden opgesteld. Dit zorgt er voor dat je perfect wit licht kan hebben op grote werkplaatsen zoals fabrieken of magazijnen, maar ook wat zachter licht op het kantoor. Omdat het licht niet knippert of zoemt zoals halogeenlampen dat doen zorgt het voor een fijne werksfeer. Het is dan ook bewezen dat led verlichting zorgt voor een hogere productiviteit.

https://www.leds-depot.be/led-armaturen/led-paneel.html

Gerelateerde artikelen

Van lekkage naar schimmelvorming

De meest voorkomende ongelukken in huis bij jongeren en ouderen

Kantoorruimte huren Antwerpen