Boca Boca
Image default
Woningen

Let op deze zaken wanneer u uw huis wilt verkopen zonder makelaar in de buurt van Roeselare

Het is perfect mogelijk om uw huis te verkopen zonder makelaar, in de omgeving van Roeselare, Kortrijk en Waregem. Wanneer u zich de vraag stelt ‘Ja maar, hoe verkoop ik dan juist mijn huis zonder makelaar en waar moet ik op letten?’, hebben wij het antwoord voor u. Smart Houses is een vernieuwend concept waarbij u geholpen wordt door vastgoedexperten en notarissen, om uw huis te verkopen zonder makelaar, in de buurt van Roeselare.

Vraag de juiste prijs

Het eerste belangrijke aspect dat u in orde moet brengen is de actuele waarde van uw pand achterhalen, zodat u een correcte vraagprijs kunt opstellen. Het probleem met een makelaar is dat deze vaak met een te hoge vraagprijs beginnen waardoor uw huis onnodig lang te koop blijft staan. Voor hun is dat wel interessant, want u betaalt hen natuurlijk hoge commissiekosten. Echter beginnen andere mensen zich ook vragen te stellen waarom uw huis zo lang te koop staat, en dat zorgt ervoor dat de waarde van het pand daalt. Wanneer u zich afvraagt ‘Hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar?’ geven ze u bovendien ook het advies om niet met een te lage vraagprijs te beginnen, want dan loopt u heel wat geld mis. Uw huis verkopen zonder makelaar, in de buurt van Roeselare, doet u dus best met de hulp van Smart Houses. Zij weten hoe ze zo’n zaken kunnen voorkomen en zorgen dat uw woning aan de correcte prijs op de markt komt.

U kunt rekenen op de nodige hulp

Voor de papierberg die bij het verkopen van uw huis zonder makelaar komt kijken, kunt u rekenen op de hulp van een notaris. Alle documentatie, verslagen, attesten, enzovoort die getekend en in orde gebracht moeten worden, neemt hij of zij voor u over. Neem dus snel contact op met Smart Houses en ontdek wat zij nog meer voor u kunnen betekenen en welke antwoorden zij u kunnen geven op de vraag ‘Hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar?’.