Van lekkage naar schimmelvorming

Een lekkend en kapot dak kan enorm veel schade en kosten opleveren, en naast het feit dat het vaak een duur grapje is, is het ook niet erg gezond vanwege schimmelvorming. Mensen die last hebben van astma kunnen slecht reageren op schimmelvorming in huis. Daarnaast kan een lekkage ook voor heel veel onvoorziene kosten zorgen en dus is het van groot belang dat je er vroeg bij bent wanneer een dak de eerste tekenen van afbraak begint te tonen. Om hoge kosten te vermijden is het dus erg belangrijk om een daklekkage te repareren en het liefst zo snel mogelijk.

Eerste vormen van schimmel

Uw dak is zeker aan vernieuwing of reparatie toe wanneer u gele en/of bruine vlekken begint tegen te komen rondom het dak of op de muur. Dit betekent namelijk dat de kans erg groot is dat er langdurig vocht op de desbetreffende plek is. Dit kan uiteraard niet veel goeds betekenen. Bij dergelijke vlekken is er dat mogelijk dat de buitenmuren het vocht absorberen en dit eindigt uiteindelijk in de vlekken waar we het over hebben. Naast de vlekken kan er ook een muffe geur omhoog komen, het behang begint los te laten, de verf bladert af en er ontstaat schimmelvorming. Vaak beginnen de problemen heel onschuldig en zijn er misschien maar een aantal kleine zwarte vlekjes te zien. Vaak trekt men dan nog niet aan de bel en wacht af, maar dit moet u zeker niet doen. Deze kleine onschuldige zwarte vlekjes kunnen zich door ontwikkelen tot grote en heel hardnekkige vlekken op de muur die er maar moeilijk tot niet uit te krijgen zijn. Dit wil natuurlijk niemand en voorkomen is ook beter dan genezen.

De schade wegwerken

Wanneer de problemen echt groot zijn geworden wordt er vaak een dak renovatie aangeraden. Dit kost op de korte termijn misschien veel geld, maar dit zal u er in de lange termijn zeker uit kunnen halen. Hiermee wordt het probleem ook direct bij de wortel aangepakt en zal er niet nog meer vocht in de muren terecht komen. Daarnaast kan het handig zijn om als voorzorgsmaatregelen eens in de zoveel tijd een dak inspectie plaats te laten vinden. Als er tekenen zijn van lekkage dan bent u er op deze manier vroeg bij en zal dit u heel veel besparen in de kosten.

Uw eigen kantoor aan huis in coronatijden

Bent u het ook beu om zich na elke dag thuis werken belabberd te voelen? Wij waren dat ook en hebben daar wat aan gedaan. Om u ook een hart onder de riem te steken delen wij met blijdschap een aantal essentiele veranderingen die wij op onze eigen werkdagen toepasten. We zullen u onder meer tips geven over de juiste verlichting, hoe u een betere werk/prive balans kan creeren en nog een aantal extra’s. We kunnen in elk geval opgelucht constateren dat onze werkdagen er een stuk prettiger uitzien. Laten we beginnen!

Optimaliseer uw verlichting (niet te veel, niet te weinig!)

U zal misschien (net zoals veel anderen) wel denken dat u nooit genoeg licht op uw werkplek kan hebben. Niet is echter minder waar. Te veel licht (bijvoorbeeld van buiten) kan erg hinderlijk zijn. Zo kan het op uw beeldscherm reflecteren hetgeen uw productiviteit sterk kan verminderen. Naast uw productiviteit gaat ook nog eens uw humeur naar de knoppen. Zet uw bureau niet tegenover een raam maar juist haaks er op. Dat vermindert hinderlijke schitteringen aanzienlijk en is beter voor uw ogen.

Planten en bloemen voor een prettige sfeer en gezuiverde lucht

Groen zal u goed doen. Flauwe rijm, we weten het. Maar laten we eerlijk zijn, het is gewoon waar. Er gaat in ons kantoor elke week een nieuwe bos bloemen in terwijl de oude bij het afval verdwijnt. Planten hebben een meer permanent verblijf in ons thuiskantoor omdat ze over het algemeen langer mee gaan dan een bos bloemen. Planten hebben de prettige eigenschap dat ze vervuilde lucht zuiveren en daarvoor schone lucht uitstoten. Dat klinkt misschien als magie maar als je weet hoe fotosynthese werkt snap je het meteen. Vergeet ze trouwens niet te onderhouden, dode planten zuiveren geen lucht meer. 

Dagelijkse beweging (schrik niet, we gaan geen Olympisch goud trainen)

Al dat zitten maakte ons onrustig in ons hoofd maar slap in het lichaam. Alle fut was er uit en elke dag was mentaal een opgave om af te maken. We lazen dat dagelijkse beweging snel verandering kon brengen in onze miserabele werkdagen en zo gezegd zo gedaan. Letterlijk na de eerste wandeling voelde we ons al stukken beter. Vanaf dat moment wandelen we elke dag voor en na de werkdag. Voelt goed en we zijn er mentaal echt beter van geworden.

Professionaliseer uw werkplek (nee niet de keukentafel)

De eerste paar weken thuis werken vonden wij eigenlijk wel leuk. Geen reistijd meer, geen vervelende collega’s (OK, de leuke collega’s misten we wel) en alle vrijheid om elk moment van de dag de koelkast te plunderen. Maar dat keukenmeubilair bleek niet echt geschikt om dagelijks 8 uur op te vertoeven. Hoewel we de eerste twee maanden nog hebben uitgehouden hebben we daarna resoluut gekozen voor een ergonomische bureaustoel. We wisten op dat moment niet hoe lang de crisis ging duren en dat weten we eigenlijk nog steeds niet. Meubilair technisch gezien is het voor ons in elk geval geen probleem meer, deze stoelen zitten zelfs lekkerder dan die op kantoor.

De meest voorkomende ongelukken in huis bij jongeren en ouderen

De meest voorkomende ongelukken in huis bij jongeren en ouderen

Geloof jij dat autorijden veiliger is dan vliegen met het vliegtuig? En geloof je dat thuis meer ongelukken gebeuren dan buitenshuis? Dat klinkt vast als een fabel. Toch kan met zekerheid gezegd worden dat ongelukken het meest thuis plaatsvinden. De meeste mensen breken hun arm of been in hun eigen woning. Vooral ouderen en jonge kinderen hebben daar het meest last van. Wat voor ongelukkige incidenten komen thuis het vaakst voor bij  ouderen en jonge kinderen?

Iets te glad

Niemand staat te wachten op een trauma aan zijn of haar eigen douche. Helaas is veilig douchenniet voor iedereen vanzelfsprekend.  Daarom helpen ouders hun jonge kinderen vaak bij het wassen. Jammer genoeg blijft die hulp vaak weg bij ouderen. Zij glijden vaak uit na het douchen met soms ernstige lichamelijke klachten tot gevolg.

 

Vallen van de trap

Gelukkig kan veilig douchen toch bij iedereen mogelijk zijn door middel van hulpmiddelen badkamer. Maar bij traplopen zijn er weinig tot geen speciale producten die het voor ouderen en jonge kinderen gemakkelijk maakt. Ook bij de trap komt het vaak voor dat zij een treed missen en keihard vallen.

 

Wakker naast je bed

Naast de badkamer en traploop ongelukken komt het ook erg vaak voor dat ouderen of jonge kinderen van hun bed vallen tijdens het slapen. Gelukkig bestaat hier –  in tegenstelling tot het traploop probleem –  wel een oplossing voor. In de winkel en op het internet vind je speciale bedbeugels. Die voorkomen dat je op de vloer wakker wordt in plaats van op je bed. Daarnaast helpt het ouderen ook om sneller en makkelijker uit bed te komen.

 

Ongelukkigen gebeuren thuis het vaakst. Vooral bij jongeren en ouderen. Wanneer zij zonder hulp of speciale middelen douchen, dan glijden ze makkelijk uit. Ook met traplopen heeft een groot deel van de jongeren en ouderen moeite. En tot vind lang niet iedereen het even makkelijk om wakker te worden op bed.

http://www.lavicta.nl/

De maand rondkomen als student

Elke dag zo’n twee uur heen en twee uur terug moeten reizen is voor een week nog wel vol te houden, maar om dit nu 4 jaar lang te doen wordt het toch wel vervelend. Je kan je tijd veel beter besteden en zit helemaal niet te wachten op die lange reistijd. Tijd dus om op kamers te gaan, maar hier komen best wat kosten bij kijken. Hoe kan je toch goed rondkomen als student?

Stel een maandelijks budget

Boodschappen, huur, daten, uitgaan en shoppen. Je wilt natuurlijk wel dat dit na een paar maanden nog kan. Zorg ervoor dat je voor jezelf een maandelijks budget maakt per categorie. Zo geef je niet te veel geld uit per maand, en let je er op dat je niet onnodig geld uitgeeft of zelfs geld uitgeeft wat je eigenlijk niet hebt. Het helpt hierbij heel erg om al je uitgaven op te schrijven, zo zie je gelijk waar al je geld naar toe gaat.

Eet slim

Een kostenpost die je niet zomaar kunt skippen is wel eten. Dit is ook gelijk een grote kostenpost omdat je het dagelijks nodig hebt. Eet zoveel mogelijk met anderen, dit scheelt namelijk in kosten. Kook je wel alleen voor jezelf? Vries wat je over houdt dan in, zodat je dit een andere keer kan eten. Daarnaast is het handig om zoveel mogelijk vanuit huis mee te nemen, koffie meenemen naar een college is goedkoper dan het uit de machine van school halen.

Koop tweedehands

Bij het kopen van je uitzet hoef je niet alles helemaal nieuw te kopen. Vraag aan vrienden en familie of ze nog spullen of meubels kwijt kunnen en houd facebook verkoopgroepen en marktplaats goed in de gaten. Misschien heeft je buurman nog wel beits over die je mag gebruiken of een familielid die nog een pot krijtverf heeft die nog niet gebruikt is.

https://www.moosefarg.nl

Het jaar 2020

 

Veel mensen zijn het er wel over eens dat het jaar 2020 geen goed jaar is. Het jaar is absoluut niet goed begonnen en door de maanden werd het nieuws ook niet echt positiever. 

 

We begonnen dit jaar natuurlijk met de bosbranden in Australië. Hoewel bosbranden in Australië niet nieuw is, waren de bosbranden van 2019-2020 toch wel heftig en bijzonder. Eind 2019 zijn er natuurlijk al aardig wat bossen in vlammen opgegaan. Zo’n 5 miljoen hectare bos, dat is enorm veel. Rond december-januari hingen er gigantisch veel rookwolken boven steden zoals Sydney en Melbourne. Op 31 januari 2020 werd zelfs de noodtoestand uitgeroepen vanwege de hoeveelheid branden en rook. Dat was natuurlijk bizar nieuws!

 

Vervolgens kwam het COVID-19 virus opspelen in Nederland. Het was in China al een tijd bezig en niemand had er echt op gerekend dat het ook in Nederland zou heftig zou uitbreken. Rond maart gingen de scholen dicht, bedrijven gingen sluiten en meer dan de helft van Nederland zat thuis. Dat was een gekke periode voor het hele land en eigenlijk de hele wereld. Veel nieuwssites hadden niks anders meer te vertellen dan het corona virus. 

 

Tijdens de periode van het corona virus werd George Floyd vermoord in Amerika nadat er een agent een lange tijd met zijn knie in de nek van Floyd heeft gezeten. Dit heeft enorm veel invloed gehad in Amerika en ook in veel andere landen. Er kwamen veel protesten en die zijn er nog steeds. 

 

Daarnaast zijn er natuurlijk ook heel veel protesten gekomen vanuit de boeren. Zij voelen zich het afvoerputje van de samenleving en het lijkt of de boeren de schuld krijgen van alle milieuproblemen. Ze zijn er klaar mee om zo gezien te worden en dat is dan ook de reden dat ze protesteren. 

 

https://www.redactie24.be/home

De Dozenhal in België

Kartonnen dozen kunt u het beste vinden bij de Dozenhal in België! In onze voorraad zitten er wel meer dan 2500 verschillende formaten aan kartonnen dozen, allemaal klaar om zo snel mogelijk verscheept te worden naar de klant. Het proces van bestellen bij ons is erg simpel. Het eerste wat u kunt doen is de gewenste afmetingen van de dozen die u wilt invoeren in onze zoekmachine op de website. Hierbij kunt u gelijk het gewenste aantal invoeren. Wanneer u op ‘zoeken’ klikt, gaat het programma meteen voor u kijken of we deze dozen op voorraad hebben, en zo niet, of we dozen hebben die goed in de buurt komen van de afmetingen die u wilt hebben. 

Kartonnen dozen van de Dozenhal in België

U heeft de verpakkingen die u nodig heeft gevonden in de voorraad kartonnen dozen van de Dozenhal in België! Of misschien juist niet, maar dat is ook geen probleem. In beide gevallen kunt u een offerte aanvragen, in het eerste geval voor de dozen die al klaar zijn om uit onze voorraad gehaald te worden, en in het tweede geval voor gloednieuwe dozen op maat. Deze offerte proberen we binnen één werkdag voor u klaar te hebben, zodat we de dozen de volgende dag, wanneer u de offerte heeft ondertekend, meteen naar u kunnen sturen. 

Kies voor de Dozenhal

Wat u ook doet, als het gaat om kartonnen dozen, dan kunt u het beste kiezen voor de Dozenhal. Wij hebben meer dan 2500 goedkope nieuwe en gebruikte dozen in ons assortiment zitten. Gebruikte dozen? Jazeker, dit zijn dozen die al één of meerdere keren gebruikt zijn om producten te transporteren, maar vaak zijn ze nog in prima staat om het nog een keer te doen. Wij vinden het dan zonde om weg te gooien, en bieden deze dozen in plaats daarvan tegen een verlaagde prijs aan onze klanten. Dat scheelt weer voor het milieu en de portemonnee zeggen we maar. Welke dozen u ook kiest, we transporteren ze met ons eigen transport naar uw voordeur zodat we zeker weten dat ze op tijd in goede staat aankomen.

De ingrediënten van Sushi bij ons wereldrestaurant

Sushi is een gerecht uit de Japanse keuken. De combinatie van zeewier, rijst en een vulling van vis of groenten heeft in de laatste jaren een flinke populariteit verworven. Heeft u zin om sushi, en nog veel meer gerechten te eten? Kom dan eens gezellig eten bij het Wereldrestaurant Beverhof. Bij het wereldrestaurant Beverhof kunt u genieten van een all-inclusive aanbod. Zelfs de drank zit bij dit restaurant inbegrepen. In dit artikel vertellen wij u meer over de ingrediënten van de sushi. Veel leesplezier

Rijst

De rijst die wordt gebruikt voor het bereiden van sushi noemen ze in Japan “Meshi”. De rijst kenmerkt zich door de korte en dikke korrels die erg plakkerig is. Deze plakkerige structuur zorgt ervoor dat de rijst goed de kneden is. Is het u wel eens opgevallen dat sushi best wel een zure smaak heeft? Dat kan kloppen! Er wordt tijdens de bereiding namelijk flink wat rijstazijn aan de rijst toegevoegd. De rijst wordt doorgaans koud reserveert.

Nori

Bij het bereiden van sushi wordt er in veel gevallen zeewier gebruikt. In Japan noemt men deze zeewier Nori. Deze zeewier werd oorspronkelijk verworven door het zeewier van de kades af te schrapen en te laten drogen in de zon. Het zeewier dat wordt gebruikt om sushi ze maken is in de meeste gevallen purperwier.

Vis

Het onderdeel dat de sushi de meeste smaak geeft is de vis. De rauwe vis is altijd afkomstig uit de zee. Riviervissen kunnen namelijk schadelijke bacteriën bevatten. Als er wel riviervis wordt gebruikt is het gebruikelijk deze eerst de koken. In de westerse wereld zien we dat er vooral gebruik wordt gemaakt van zalm en tonijn in de sushi. Ander zeevruchten worden vaak gebruikt om het gerecht op te fleuren. Denk aan de viskuit die men wel eens ziet op de sushirollen.

De voordelen van een led paneel op het kantoor

Er zijn maar weinig vormen van verlichting die zoveel verandering hebben gebracht als led lampen. Het bijzondere aan led verlichting is dat het niet alleen handig is voor thuis, het grootste verschil zit hem bij zakelijk gebruik. Wanneer je grote oppervlakten moet verlichten zoals je dat op het kantoor hebt, lopen de rekeningen vaak snel op. Wij hebben een aantal grote voordelen van het gebruik van een led paneel op het kantoor op een rijtje gezet.

Veel minder onderhoud

 

Led lampen zoals een led paneel zijn tweevoudig effectief qua onderhoud. Is de levensduur van de lamp veel langer dan vergelijkbare traditionele lampen. Waar een halogeenlamp bijvoorbeeld 2.000 -10.000 branduren heeft, gaat een led paneel gemakkelijk 50.000 branduren mee. Dit betekent niet alleen dat je veel minder vaak nieuwe lampen aan hoeft te schaffen, ook bespaar je 80% op de kosten van een installateur. En omdat led verlichting niet warm wordt of last heeft van temperatuur schommelingen, gaan ze eigenlijk nooit vroeg kapot.

 

De stroomrekening wordt significant lager

 

Eén van de belangrijkste aspecten van led lampen is het feit dat ze vele malen zuiniger zijn dan andere vormen van verlichtingen. Als voorbeeld nemen we het led paneel. Deze produceert ongeveer per watt 10x efficiënter licht. Dat wil zeggen dat 20 watt led lampen evenveel licht produceren als normale lampen van 200 watt.

Door gebruik te maken van led verlichting kan je dus jouw stroomrekening tot wel 90% drukken op het gebied van verlichting.

Duidelijk en helder licht zorgt voor hogere productiviteit

 

Led verlichting komt net als andere verlichting in verschillende kleuren. Omdat led lampen van zichzelf heel helder zijn kunnen deze kleuren heel precies worden opgesteld. Dit zorgt er voor dat je perfect wit licht kan hebben op grote werkplaatsen zoals fabrieken of magazijnen, maar ook wat zachter licht op het kantoor. Omdat het licht niet knippert of zoemt zoals halogeenlampen dat doen zorgt het voor een fijne werksfeer. Het is dan ook bewezen dat led verlichting zorgt voor een hogere productiviteit.

https://www.leds-depot.be/led-armaturen/led-paneel.html

Bar Company: Wij maken van jouw feest een groot succes!

Op zoek naar iets om jouw feest of event net wat specialer te maken dan normaal? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Met een bar van Bar Company is je feest gegarandeerd een succes. De grote hoeveelheid verschillende concepten die we bieden zorgen er voor dat er voor elk feest een gepaste bar is.

Wat doet Bar Company precies?

Bar Company verhuurt, zoals de naam al doet vermoeden, mobiele bars. Wij verhuren deze bars voornamelijk voor feesten en zakelijke evenementen, maar ze kunnen voor van alles worden ingezet. Naast deze bars leveren we ook alles wat nodig is om deze bar te laten draaien. Zo nemen we bij onze cocktailbars alle drank en tools mee, en zullen onze eigen barmannen de beste cocktails voor jou neerzetten. Zelf hoef je dus helemaal niks meer te regelen, het enige wat wij nodig hebben is een plekje om de bar neer te kunnen zetten.

Welke concepten hebben wij

In de loop der jaren heeft Bar Company een hoop verschillende concepten ontwikkeld. De meest populaire zijn de: cocktail-, smoothie-, koffie-, juice- of zuurstofbar. Maar ook de champagnetoren  behoort tot de favorieten. Daarnaast biedt Bar Company nog een hoop andere concepten. Zo hebben we ook foodtrucks die regelmatig op festivals staan, een tarwegras bar of een fruitbar voor de gezonde tussendoortjes. 

Waarom voor ons kiezen

Met onze spontane en professionele barmannen garanderen wij dat wij van jouw feest een groot succes wordt. Ook kunnen wij onze bars aanpassen op jouw wensen en behoeften zodat de bar perfect bij het feest past. Zonder dat jij er omkijken naar hebt maken wij van jouw feest een speciaal evenement die niet snel vergeten zal worden.

https://www.barcompany.nl/

Kantoorruimte huren Antwerpen

Op zoek naar kantoortuimte in Antwerpen?? De specialisten van SKEPP regelen dit graag voor u. Op onze website heeft u de mogelijkheid diverse kantoorruimtes met elkaar te vergelijken. Wij bieden u de optie om langdurig of flexibel kantoorruimte te huren in Antwerpen. Het beste nieuws? U hoeft niets te betalen voor deze service. Daarnaast is huren via SKEPP niet duur. Wat voor ruimte zoekt u? Wij vinden het! Middels dit blog vertellen we u meer over onze werkwijze.

Onze werkwijze voor uw kantoorruimte in Antwerpen

Uw zoekopdracht verfijnt u gemakkelijk dankzij onze website, u zoekt per categorie of stad. Heeft u al een idee van de huurprijs of in wat voor soort pand u wilt werken? Bij SKEPP kunt u terecht voor een ruimte in een business center, maar ook voor een praktische flexplek. Al ons aanbod staat overzichtelijk gesorteerd op de site. Wij verzekeren u van aantrekkelijke huurprijzen, goede service en gedegen advies. Jaarlijks huren honderden ondernemers via ons een ruimte en dat is niet voor niets! Vertel ons uw wensen en samen gaan we op zoek.

Altijd een geschikte locatie

Voor uw kantoorruimte speelt de locatie ook een belangrijke rol, evenals het type pand. Bij iedere aanvraag letten we bij SKEPP altijd goed of de voorzieningen van een pand overeenkomen met uw wensen. Wij willen u het beste bieden, daarom brengen we uw aanvraag zo specifiek mogelijk in kaart. Na onze zoektocht blijven er zo’n 3 tot 5 kantoorruimtes over, waarvan wij binnen 24 uur de huurspecificaties naar u sturen. U weet bij SKEPP altijd waar u aan toe bent.

Weten wat we voor u kunnen betekenen in Antwerpen?

We hechten er waarde aan om een ruimte voor u te vinden die voldoet aan uw verwachtingen. Onze diensten kunnen we gratis aanbieden omdat we zelf afspraken hebben met de verhuurders van panden. Kantoorruimte huren in Antwerpen biedt vele mogelijkheden. wij bieden graag onze hulp aan zodat u een geschikte kantoorruimte vindt. Contacteer ons om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen of bekijk onze website voor meer informatie.

https://skepp.com/be/kantoorruimte-zoeken/antwerpen