Boca Boca
Image default
Bedrijven

Trouwkleding trends 2022

Het jaar 2022 is inmiddels al bijna 2 maanden van start en de mooiste trouwdatum van dit jaar, 22 februari 2022, zit eraan te komen. Tijd om de trouwkleding trends van dit jaar te bespreken!

Trouwkleding mannen

Laten we even beginnen bij het begin. Het is ontzettend belangrijk dat jij je goed voelt in jouw trouwkostuum. Als je op zoek bent naar trouwkleding voor mannen is het slim om voor een pak op maat te gaan. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste pasvorm hebt en kun je jouw trouwpak helemaal zelf samenstellen. Wil je rekening houden met de trends van dit jaar? Ga dan niet voor een traditioneel trouwkostuum maar kies voor een retro of matte stof. De kleur groen zien we dit jaar steeds meer terugkomen in trouwkleding voor mannen. Ga bijvoorbeeld voor een muntgroene kleur bij een licht trouwkostuum voor een bruiloft in de zomer.

Topsuits

Zoek je trouwkleding voor mannen van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij Topsuits aan het juiste adres. Bij Topsuits wordt er zoveel mogelijk op afspraak gewerkt. Op deze manier heeft de stylist uitgebreid de tijd om samen het perfecte trouwkostuum uit te zoeken. Van trouwpak, schoenen, een das of bretellen. Bij Topsuits hebben ze het allemaal.

Trouwkleding vrouwen

Een witte trouwjurk blijft natuurlijk prachtig om te zien. Toch zien we in 2022 steeds meer andere tinten terugkomen. Wat dacht je van een trouwjurk in een pasteltint? Ook wanneer je niet zo’n fan bent van een gekleurde trouwjurk kun je rekening houden met de trends van dit jaar. Zo komt een vintage look steeds meer terug in trouwkleding. Lange handschoenen of lange mouwen, het is helemaal in. Op deze manier wordt een bruiloft in de winter ook een stuk comfortabeler.

Pakken en jumpsuits

Tegenwoordig hoef je als vrouw niet meer te trouwen in een trouwjurk. Er zijn prachtige pakken voor vrouwen verkrijgbaar en ook een jumpsuit wordt steeds vaker gedragen. Een voordeel van deze trend is dat je een stuk comfortabeler bent in je outfit op jouw grote dag. Daarnaast is het vaak een stuk goedkoper dan een trouwjurk.