Boca Boca
Image default
Recreation / Food

Witloft leren schorten

 

 

Ben je een bbq liefhebber dan kun je natuurlijk niet zonder goed schort. De leren schorten van Witloft zijn handgemaakte schorten welke ambachtelijk zijn gemaakt. Ze zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van plantaardig gelooid tuigleer. De leren schorten zijn authentiek, stoer en extreem duurzaam.

 

Witloft leren schorten kosten ongeveer 140 euro euro per stuk en zijn unisex. Dat betekent dat ze zowel de dames als heren goed passen. Een Witloft leren schort is veelal in de kleur cognac en ideaal voor in de keuken omdat ze makkelijk schoon te houden zijn. De nek en taille zijn goed verstelbaar zodat ze iedereen goed passen. Je kunt ze kopen in Large en XL. De Large is 85x60cm en de XL is 100x75cm.

Niet alleen voor de BBQ

Een Witloft schort wordt niet alleen gedragen bij het brouwen van bier en tijdens het bereiden van diverse gerechten maar ook tijdens ambachtelijke werkzaamheden zoals meubels maken. Ze zijn multi inzetbaar.

De Big Green Egg

De Big Green Egg barbecue is een van de populairste outdoor cookers waarbij men op een authentieke manier gerechten bereidt. Voor de Big Green Egg zijn vele accessoires te koop om de gerechten nog beter te bereiden. Tijdens het koken wil je natuurlijk niet dat je kleding vuil raakt en daarom is een goed schort onmisbaar. Bovendien is het hygiënischer en zijn de schorten van Witloft eenvoudig schoon te houden. Een schort van stof zou je in de was moeten doen maar een leren schort neem je gemakkelijk af. Het reinigen doe je met een licht vochtige doek. Onderhoud doe je door middel van leervet te gebruiken waarbij hij in goede conditie blijft.

Vodafone commercial

Ken je toevallig de Vodafone commercial waarbij een groep vrienden gezellig aan de bbq staan? Op een gegeven moment komt er een persoon in beeld die een Witloft leren schort draagt. Het schort wekt meteen de indruk dat de kok van hoog niveau is.

Zoek je een Witloft leren schort aanbieding dan moet je eens kijken op de site van bbqgreeneggstore.nl

Gerelateerde artikelen

Kantoorruimte huren Antwerpen

Facebook voor je bedrijf

Borstvergroting in Nederland