Boca Boca
Image default
Beauty en verzorging

Een tattoo magazine vol tattoo modellen

Inkjunx is een online tattoo platform en ze brengen één keer per jaar een papieren tattoo magazine uit. Hier vind je heel wat interessante artikels in terug over de tattoo-gemeenschap, maar ook over piercings en dergelijke. Alles over bodymodification, tattoo modellen die hun verhaal doen en dat in een aantrekkelijke opmaak met heel wat stijlvolle fotografie. Over die tattoo modellen vertellen we je graag meer.

Wat is er zo bijzonder aan deze tattoo modellen?

In dit tattoo magazine doen heel wat tattoo modellen hun verhaal over hoe ze terechtkwamen in het tattoo magazine en welke levenskeuzes ze maakten om hier terecht te komen. Geen enkel tattoo model is hetzelfde, maar toch worden ze allemaal verbonden door hun liefde voor tattoos. Een deel van deze modellen zet bovendien ook zelfs tattoos, dus wie weet doe jij wel inspiratie op voor je volgende tattoo-artiest. Deze modellen komen van overal ter wereld en hebben ook allemaal verschillende stijlen van tatoeages. Onder de tattoo modellen die met hun verhaal in dit tattoo magazine verschijnen, zijn ook wat extreme gevallen. Heb jij bijvoorbeeld al eens van Black Alien gehoord? Of zag je al eens Neo-trad tatoeages? Wel, voor alles een eerste keer. Je ontdekt deze modellen en alle andere tattoo-content jaarlijks in het papieren tattoo magazine. Kan je er niet genoeg van krijgen? Dan is er ook nog een online platform waar regelmatig interessante artikels en weetjes verschijnen.

Ontdek de beurs in Mechelen

Naast een papieren en online magazine kan je ook in augustus terecht op de tattoo-beurs in Mechelen. Deze wordt georganiseerd door Inkjunx en is een waar walhalla voor tattoo-liefhebbers, artiesten en iedereen die inspiratie wilt opdoen of ter plaatste een nieuwe tattoo wilt laten zetten. Ontdek alle informatie op de website van dit tattoo magazine en contacteer hen als je nog vragen hebt.

https://inkjunx.com/