Boca Boca
Image default
Winkelen

Floris van Bommel: alles wat je moet weten

In dit artikel lees je van alles over het merk Floris van Bommel. Zo lees je hier een stukje over de geschiedenis van dit merk. Ook lees je over wat Floris van Bommel te bieden heeft voor de hedendaagse man. Ten slotte geef ik nog wat tips over waar je nou het beste de Floris van Bommel schoenen kunt kopen. De reden van deze blog komt uit mijn persoonlijke situatie. Het is namelijk zo dat ik een tijdje geleden zelf opzoek was naar nieuwe schoenen van dit merk en ik er moeite mee had. Op deze manier hoop ik andere mensen hiervan te behoeden.

Floris van Bommel: de geschiedenis

Wanneer je naar de geschiedenis kijkt van Floris van Bommel kom je erachter dat dit mrk al een lange tijd meegaat in de industrie. Honderden jaren geleden werd het merk opgericht. Het familiebedrijf heeft tot nu toe nog successen maar het begon toch allemaal in de fabriek in Moergestel. Hier maakte ze de eerste schoenen die enorm goed aansloegen. Zelfs door verschillende oorlogen wist het bedrijf zich te knokken. Misschien is die strijdlust wel de reden waarom ze op dit moment nog steeds bestaan.

Floris van Bommel voor de hedendaagse man

Floris van Bommel is dus een merk met een zeer rijke historie. Het enige wat je misschien nu wel denkt is: wat heeft dit historische merk te bieden voor de moderne man van nu? Die vraag stelde ik mezelf een paar weken geleden ook. Ik raad je dan ook zeker aan om te kijken naar het assortiment van dit merk om hier antwoord op te geven. Wanneer je even goed kijkt naar de nieuwe collectie van Floris van Bommel zie je meteen dat dit merk alles behalve saai is.

Waar kun je ze het beste kopen?

De schoenen van Floris van Bommel kun je het beste online kopen. Dit heeft te maken met het feit dat je online simpelweg gewoon meer keuze hebt. Je wil natuurlijk niet hebben dat je later spijt krijgt van je aankoop. Wanneer je online kijkt voor dit merk zal je het hele plaatje zien. Je zal dan ook ontdekken dat dit merk voor ieder wat wils is. Hiermee bedoel ik te zeggen dat vrijwel iedereen iets kan vinden dat hij mooi vind binnen dit merk. Natuurlijk heb je veel opvallende schoenen. Echter is de keuze aan subtiele schoenen met een luxe tint ook groot.

https://www.vanarendonk.be/