Boca Boca
Image default
Aanbiedingen

Zo maak jij je favoriete limonade helemaal zelf

Ben jij ook zo’n fan van een heerlijk glaasje limonade? Lekker verfrissend in de zomer. Er is namelijk geen ander drankje dat beter de dorst lest dan citroen ranja. Meestal koop je je limonade gewoon in de winkel, maar zelf heerlijke limonade maken is makkelijker dan je denkt – en nog veel lekkerder ook. Plus, het is een geweldige manier om citroenen te gebruiken die je misschien nog hebt liggen. In deze blog lees je hoe je je eigen favoriete limonade maakt!

De ingrediënten die je nodig hebt:

  • 1 kopje suiker

  • 1 kopje water

  • 1 kopje vers citroensap (geperst sap van ongeveer 6-8 citroenen)

  • IJsklontjes

  • Schijfjes citroen voor garnering

Zo maak je hem:

1. Verwarm in een kleine steelpan de suiker en het water samen tot de suiker is opgelost. 

2. Zet dit geheel apart om af te koelen.

3. Meng vervolgens in een grote kan het citroensap en de suikersiroop. 

4. Daar is je eigen gemaakte siroop!

Nu is de volgende stap om je limonadesiroop in een grote kan te mengen met water. Voeg zoveel water toe als dat jij lekker vindt. Hou je van een zoete ranja of ben je meer fan van water met een klein smaakje? Het is wel een tip om je ranja na het vermengen met water in de koelkast te zetten. Zo wordt hij extra koel. Nadat je de citroen limonade in aparte glazen hebt geschonken kan je nog ijsblokjes, een rietje en eventueel een extra schijfje citroen toevoegen. Heerlijk verfrissend, geniet ervan!

Wist je dat het extra leuk is om je eigen gemaakte ranja in een gepersonaliseerd glas te schenken?  Een glas met je eigen naam of met een ander leuk design. Laat bij Personal Surprise je glazen graveren!

https://www.personalsurprise.nl/