Boca Boca
Image default
Aanbiedingen

Auto verkopen? Lees dan verder!

auto opkopers audi

 

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Er is een tijd dat je een auto wilt verkopen. Dan wilt u dit snel en vrij (bij voorkeur binnen 1 dag) doen voor een betrouwbare autokoper. Hiervoor bent u bij auto-verkopen-belgie.com aan het goede adres.

Occasions

Sinds 2010 werden via auto-verkopen-belgie.com  meer dan 100.000 gebruikte auto’s verkocht. Dit maakt auto-verkopen-belgie.com. Word een van de grootste autoverkoopsites in België, waar 5.000 gecontroleerde autokopers u de beste prijzen aanbieden. Via auto-verkopen-belgie.comkunt u niet alleen gebruikte of gebruikte auto’s in goede staat verkopen, maar ook beschadigde en gesloopte auto’s verwelkomen.

Beschadigde auto

Is uw auto beschadigd en gaat u deze toch verkopen? Geen probleem! Veel autokopers gerelateerd aan auto-verkopen-belgie.comkunnen u voordelige prijzen aanbieden voor uw beschadigde auto.

Sloopauto

Is uw auto klaar om te worden gesloopt? En wil je hier toch een hoge prijs voor krijgen? Zelfs dan is je functie bij auto-verkopen-belgie.comcorrect. Veel autokopers aangesloten bij auto-verkopen-belgie.combieden een goede prijs voor uw gedemonteerde auto.

Waarde

Auto-verkopen-belgie.com doet schatting meer dan 100.000 auto’s. Wilt u de actuele waarde van uw auto of inruilwaarde weten? Vul hier enkele basisgegevens van uw auto in, u krijgt geheel vrijblijvend een offerte.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

Particulier of garage kopen?

Over het algemeen betaal je aan een particuliere verkoper minder dan aan een handelaar, aangezien particulieren geen btw rekenen op de verkoopprijs en geen garantie hoeven te geven. Keerzijde van de medaille is dat je zonder garantie zwaar kunt leunen op geschillen: je moet kunnen aantonen dat een gebruikte auto verborgen gebreken heeft.

De prijzen van professionele verkopers zijn meestal hoger, maar de wet stelt wel een garantie van 12 maanden verplicht voor natuurlijke personen die particuliere gebruikte auto’s kopen. Controleer altijd of de garage een door Federauto goedgekeurde verkoper is. Het is van toepassing op de bescherming van het koopcontract van de koper.

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/2e-hands-belgie-auto/