Boca Boca
Image default
Aanbiedingen

Een rollenbaan maakt het werk een stuk makkelijker

Een rollenbaan maakt het werk een stuk makkelijker. Op deze manier kan je zonder moeite gemakkelijk producten vervoeren van A naar B. Wil je ook graag een rollenbaan voor je bedrijf? Dat is mogelijk! Want het is mogelijk om een rolbaan toe te passen overal in het productieproces, hierdoor is een rollenbaan geschikt voor elke situatie. Maar het is wel slim om eerst te bedenken wat je nodig hebt voor het bedrijf, want er zijn namelijk  verschillende rollenbanen beschikbaar. Wil je de perfecte rollenbaan bij jou in de productiehal? Wij vertellen hier meer over in deze blog!

 

Hoe een rollenbaan in elkaar zit

Rollenbanen zijn uitermate geschikt voor alle omstandigheden. Een rollenbaan is te gebruiken voor meerdere producten; kratten, dozen en pallets. Daarnaast kunnen rollenbanen tegen extreme omstandigheden nog prima functioneren. Ze kunnen dus prima staan in een ruimte waar het niet altijd even schoon is. Een rollenbaan kan ingezet worden in de industrie tot recycling, het is dus heel divers. Maar, bedenk wel even goed welk rollenbaan welk soort rollenbaan je nodig hebt in de productiehal, er zijn namelijk drie verschillende rollenbanen. Denk aan; een aangedreven rollenbaan, een zwaartekracht rollenbaan en een harmonica rollenbaan. 

Wat de voordelen zijn van een rollenbaan

Zoals hier boven beschreven is een rollenbaan breed inzetbaar en voor meerdere productieprocessen beschikbaar. Daarnaast is een rollenbaan handig in gebruik en neemt het veel werk uit handen. Een paar andere voordelen zijn;

 

  • Er zijn verschillende rollenbanen beschikbaar, denk aan een niet-aangedreven rollenbaan en een gedreven rollenbaan.

  • Bij specialist ACB Transportbanden zijn de rolbanen op maat en modulair in te passen in uw eigen productieomgeving. Zo heeft u altijd een oplossing op maat

  • Een rolbaan zorgt voor een betere efficiëntie in automatiserings- en logistieke oplossingen

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over een rollenbaan? Neem dan eens een kijkje op de website van ACB Transportbanden. Ook met vragen kun je daar het beste terecht. Deze partij heeft namelijk veel kennis over rollenbanen en over de andere producten die ze aanbieden, denk aan; transportbanden, rollen, schrapers en transportsystemen. Wil je graag een rollenbaan? Neem dan gerust contact op met een van de experts! 

https://www.acb-transportbanden.be/