Boca Boca
Image default
Mode en Kleding

Een rugzak om mee te reizen

Reizen
Als je reist is het waarschijnlijk dat je een grote opslagcapaciteit nodig hebt, dus 60 liter moet een minimum zijn, met een grotere rugzak afhankelijk van de duur van je reis. Reisrugzakken worden vaak holdalls genoemd en zijn langer van lengte met een enkele schouderband die de rugzak aan je zijde positioneert. Deze soorten tassen maken het inpakken van kleding gemakkelijker en zien er minder onlogisch uit als je door een stad reist dan een rugzak.

Als je van plan bent tijdens je reis tijd buiten de bewoonde wereld door te brengen, kun je er het beste een kopen met zowel een enkele schouderband als dubbele schouderbanden voor alternatieve draagmogelijkheden. Maar meestal zijn de dubbele schouderbanden en het rugsysteem van een holdall niet zo comfortabel als rugzakken. Dus als je hem meer dan de helft van je tijd als rugzak gaat gebruiken, is het aan te raden in plaats daarvan een grote conventionele rugzak te kopen. Veel rugzakken hebben een afneembare dagrugzak, waarmee je je grote rugzak op dagjes uit thuis kunt laten, of hem door een zwakker lid van de groep kunt laten dragen.

Onze tip
Koop een body wallet om eerste levensbehoeften als geld, pasjes en paspoorten in te bewaren. Deze voorwerpen in je weekendrugzak bewaren vormt een duidelijk veiligheidsrisico en door de grootte van de rugzakken kunnen ze gemakkelijk zoekraken.

Je rugzak verkeerd inpakken kan je avontuur op allerlei manieren nadelig beïnvloeden. Voorwerpen kunnen zoekraken, kleding kan nat worden en het gewicht van je rugzak kan uit balans raken en het dragen van de last veel moeilijker maken dan nodig is.

Maak, voor je begint, alle opbergvakken open om de ruimte in elk vak zo groot mogelijk te maken.