Boca Boca
Image default
Banen en opleidingen

Vacatures.today Europees jobboards netwerk

Vacatures.today, opgericht in 2013, is een Europees  jobboards netwerk van arbeidsbemiddelingsdiensten, ontworpen om het vrije verkeer van werknemers te vergemakkelijken. Het netwerk heeft altijd hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Europese burgers van dezelfde kansen kunnen profiteren, ondanks taalbarrières, culturele verschillen, bureaucratische uitdagingen, diverse arbeidswetten en een gebrek aan erkenning van onderwijscertificaten in heel Europa.

 

Uw zoektocht naar een baan.

Je bent een specialist in wat je doet, dus je mag expertise verwachten van een wervingsbureau. Als je met Vacatures.today zoekt, praat je met branchespecialisten met geweldige netwerken. U kunt erop vertrouwen dat ze de tijd zullen nemen om te begrijpen wat u nodig heeft in uw volgende functie en dat ze u zorgvuldig zullen matchen met de juiste kans. Ze hebben duizenden banen in België, kom en zoek wat de toekomst biedt.

 

Talent in dienst nemen voor uw bedrijf?

Ze  weten dat het vinden van uitzonderlijk talent te maken heeft met een effectief wervingsproces. Of u nu op zoek bent naar een persoon of een team samenstelt, lees meer over onze op maat gemaakte rekruteringsoplossingen voor meerdere disciplines.

 

Ze streven ernaar om een positief verschil te maken voor de toekomst van onze klanten, kandidaten en collega’s. Wij geloven dat het herkennen en waarderen van verschillen een cruciaal onderdeel is van het rekruteringsproces.

 

Luister naar vrouwelijke rolmodellen in ons netwerk terwijl ze Internationale Vrouwendag vieren. Lees hun verhalen en leer van hun tips en adviezen. Laat u inspireren door hoe ze actie ondernemen voor gelijkheid.

Onze teams werken veilig thuis en zijn er om u te ondersteunen bij het zoeken naar werk of als u op zoek bent naar wervingsdiensten. Ze hebben geïnvesteerd in de beste nieuwe technologie en zitten aan het einde van een telefoongesprek, videogesprek, whatsapp of tweet.

 

Ze  zijn er zeker van dat het niet lang zal duren voordat ze jou ook kunnen ontmoeten!

 

Banen

https://vacatures.today/