Boca Boca
Image default
Banen en opleidingen

Accounting & Tax Advisor

Accounting & Tax Advisor

Jobomschrijving

Als consulent sta je in voor de begeleiding en nazicht van de administratie bij onze gevarixeberde cliënten. Je poneert tussentijdse rapporteringen en jaarrekeningen op. Je bent ook gehouden voor het vervullen van de fiscale verplichtingen. Je bent een bron van bekende op vlak van belastingtechnisch raadgeving en belastingen.

Profielomschrijving

Als raadgever beschik je over een bachelor- of masterdiploma accountancy-fiscaliteit, handelswetenschappen of tew. Je hebt een tal jaren relevante ervaring als accountant, beheerder of consultant maar ook pas afgestudeerden zijn meer dan welkom. Klantvriendelijk, sociaalvaardig, proactief en stressbestendig zijn eigenschappen waarin jij jezelf kan terugvinden. Je bent gedreven en wil je kennis steeds uitbreiden dankzij relevante opleidingen. Je bent eerzuchtig en wil meegroeien in een dynamisch werkplek in volle uitvergroting.

Aanbod

Je komt terecht in een kerks, persoonlijke en professionele werksfeer met collega’s die je bijstaan met raad en advies. Je kan je continu evolueren dankzij interne en externe opleidingen. Op lange termijn autoriseren we je zelfstandig accountantsdossiers besturen en verstrek je raadgeving aan cliënteel. Je krijgt de kans om een stage iab te volgen. Je geniet een aantrekkelijk honorarium evenals een bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatie, gsm, vergoedingen en een bijkomend pakje met extralegale voordelen.

Keywords

Accounting & tax advisor, belastingconsulent, raadgever belastingen, belastingadviseur, tax, registeraccountant, medewerker boekhouding, boekhoudkundig medewerker, fiscalist

https://www.nieuwejobs.com/job/q/fiscaal-advies.html