Online marketing SEO

online marketing seo

Zoekmachine optimalisatie om een plek bovenaan de organische zoekresultaten te bemachtigen! 

We wensen allen bovenaan in Google verschijnen wanneer consumenten zoekopdrachten intypen die bijsluiten bij je bedrijf. Dat klinkt uiteraard, want een eerste oriëntatiefase voor de aankopen van een product of engageren speelt zich steeds vaker online af. daarenboven geel slechts 30 % van de zoekers de voorkeur aan verklikken op effecten die betalend zijn. Het grootste aandeel ( 70 % ) van de kliks gaat dus naar de organische zoekresultaten. zoekmachine optimalisatie is met andere woorden een onmisbaar divisie van een resultaat gedreven online strategie.

Zie SEA als een communicerend vat met je betalende campagnes. In tegenstelling tot SEA is zoekmachine optimalisatie een lange termijn inlegkapitaal waarbij je non-stop het organische zoekvolume naar je website gaat optimaliseren. Wanneer deze optimalisaties na verloop van tijd je positie in de zoekresultaten verbeteren voor vaststellen zoekwoorden, kan je allengs de betalende campagnes toestaan verwijderen.

Zo realiseer je op het einde van de rit niet exclusief een mooie plaats in google maar betaal je ook niet langduriger voor je bezoekers. Mooi meegenomen toch?

Wij bemoedigen je bij het creëren, doorlopend evalueren en optimaliseren van je seo-inspanningen. evenals bij het verkrijgen van de doelstellingen en het realiseren van groei. zo haal jij het maximum uit je online investering!

Hoe kunnen wij dat voor je doen?
Een vitaal aspect van SEO is linkbuilding. Door te werken aan een kwalitatief linkprofiel stijgt de kenner van je website. Niet exclusief het tal linksaf telt, ook de kwaliteit en inpasbaarheid van de linksaf zijn belangrijk. Hoe beter je kenner, des te hoger je kan scoren in de zoekresultaten van google. Je hoort het al, wil je je organische trafiek een boost schenken? dan is linkbuilding cruciaal.

Content optimalisaties
Content is een onmisbaar basisbestanddeel om je website seo-proof te maken. Met een keyword onderzoek achterhalen we bij welke zoekwoorden de grootste opportuniteit ligt. We optimaliseren teksten op fundament van deze keywords, we voegen metatags toe, neerzetten in op long tail keywords en vergeten het bij van inwonende linksom niet.

Technische optimalisaties ook de technische opbouw van je website draagt bij aan je positie in google. Denk hierbij aan een de presentie van een sitemap, snelle page laadtijden, een mobielvriendelijke website en omschakeling naar https. Het technische SEO-luik heeft een volwassene stemkracht op andere seo-inspanningen en kan je dus maar beter niet toelaten ligt.

Haal jij vandaag het maximale uitslag uit je online inspanningen?
Laat jouw huidige aanpak doorlichten door onze experts. Ontdek hoe je voor hetzelfde begroting meer conversies kan genereren of leads kan verzamelen.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com
BE: +32 499 41 46 24 
Belgie: Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen

https://webdevelopmentapp.com/nl/online-marketing.html