Boca Boca
Image default
Toerisme

Last minute Bulgarije all inclusive

last minute bulgarije all inclusive

Zonnige strandvakantie in Bulgarije Op het laatste moment heeft Bulgarije slechts een vlucht van drie uur nodig vanuit Brussel. Vervolgens land je in Burgas of Varna, twee steden aan de zonnige Zwarte Zeekust van Bulgarije. Bulgarije heeft prachtige gouden stranden, blauwe zeeën en handige faciliteiten, waardoor het de beste bestemming is voor een strandvakantie. Ten noorden van Varna vind je de badplaats Golden Sands. Dit is precies wat je hier kunt verwachten: een gouden strand vol kleurrijke parasols. Als u het juiste hotel verlaat en over de boulevard loopt, bevindt u zich al op het gouden zand. Wanneer u geniet van een welverdiende rust op de ligstoelen onder de parasols, bouwen de kinderen verder weg ingewikkelde zandkastelen. Vanavond kunt u genieten van typisch Bulgaarse vleesworsten in een plaatselijk restaurant. Dat is heerlijk!

 

Varna: dagtocht De derde grootste stad van Bulgarije ligt aan de Zwarte Zee: Varna. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf Golden Sands (Golden Sands), dat op ongeveer een half uur rijden ligt. Er zijn veel schatten in het midden. Dit maakt Varna tot een ideale keuze voor uw last-minute dagtrip in Bulgarije. Shopaholics vinden prachtige boetiekjes in de brede straten met statige 19e-eeuwse gebouwen. Moet u na het winkelen afkoelen van de Bulgaarse zon? Loop vervolgens naar het Primorsky Krai-park aan zee. U kunt heerlijk ontspannen in de schaduw van de bomen. Geschiedenisliefhebbers moeten ook een bezoek brengen aan de overblijfselen van de Romeinse baden en de kathedraal van de Moeder Gods in Varna. De laatste trok de aandacht van Varna met zijn Byzantijnse stijl en gouden koepel.

 

Van het populaire Sunny Beach tot de Byzantijnse Nesebar Als je langs de kust van de Zwarte Zee langs Varna naar het zuiden rijdt, kom je het beroemde Sunny Beach tegen. Deze badplaats trekt vooral jongeren aan. Daarom, als u van het nachtleven houdt en er zijn veel nachtclubs en bars in de buurt, is Sunny Beach de beste keuze. Bent u op zoek naar rust en kalmte voor uw last-minute Bulgarije? Als u verder naar het zuiden gaat, vindt u de rustige zandstranden van Nessebar en Burgas. Als je bij Juiste hotel in Nesebar verblijft, kun je ook wat van de Byzantijnse cultuur opsnuiven. Dit sfeervolle stadje ligt op een schiereiland dat door een smal land met het vasteland is verbonden. In het stadscentrum zijn tientallen kerken in sprookjesachtige bouwstijl verborgen. Een van de mooiste kerken is de Christus Pantocrator (Christus Pantocrator), die nog in vrij primitieve staat te bewonderen is.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html