Boca Boca
Image default
Woning en Tuin

Uw nieuwe oprit in beton

Wij stellen u graag voor aan Betonal, een bedrijf dat al meer dan jaar uitblinkt in hun duurzame betonconcepten. Ze tonen u graag de veelzijdigheid en verfijnde finesse van een materiaal dat vaak de reputatie heeft bruut en onafgewerkt te zijn. Niets is echter minder waar en daarvan zal u het na een visite bij dit bedrijf volmondig mee eens zijn. U zult versteld staan vaan de betonplaten oprit die deze kenners graag bij u komen plaatsen, en de minimalistische en moderne look die ze uitstralen. Dit verwezenlijk ze door het gebruik van grote betontegels van hoogwaardige afwerking naast elkaar te plaatsen tot een bijna naadloos geheel.

Een oprit aangelegd door kenners

Met duurzame tegels plaatsen deze specialisten prachtige opritten van beton. Door de grote tegels en het minimum aan groeven straalt uw oprit klasse uit. En dat zonder aan functionaliteit in te boeten: de tegels zorgen voor een vlotte afwatering én zijn super simpel in onderhoud. U kan de tegels ook op maat laten aanpassen. Wilt u ook een garage plaatsen aan het einde van uw oprit? Ook daarvoor is Betonal er voor u. Zij ontwikkelden betonnen garages die ze in één stuk plaatsen, meteen klaar voor gebruik!

Betonconcepten: nu in de toonzaal, binnenkort bij u thuis

Betonal, dat is betonconcepten van topniveau. Ze staan niet voor niets al bijna 40 jaar aan het front als het op hoogwaardige betonconcepten aankomt! U kan de concepten die ze ontwikkelden ook zelf gaan bezoeken, want, zoals ze het zelf zo mooie zeggen: beton, dat moet u voelen! U bent van harte welkom in de toonzaal van deze firma om al uw vragen te stellen aan de vakmensen ter plekke, daar zijn we zeker van. Ze luisteren daar grondig naar u en voor ze uw betonplaten oprit plaatsen doen ze uiteraard een uitgebreide studie. Zo weet u zeker dat uw gloednieuwe oprit jarenlang zal meegaan.

 

https://www.betonal.be/