Boca Boca
Image default
Zorg

VoIP telefonie voor zakelijk gebruik

VoIP voor zakelijk Nederland

VoIP is een super bekend begrip in de telecommarkt en staat voor Voice Over IP. Niet meer bellen via de ouderwetse telefoonlijn, maar super snel en veilig bellen via het internet, maar ook gebeld worden! VoIP biedt veel voordelen zoals een veel betere geluidskwaliteit, overal naartoe kunnen bellen, bellen vanaf de computer en meer.

Zakelijke telefonie kan overal

Lokaal gebonden in je mobiliteit aan je vaste toestel. Het komt nog steeds wel voor. Het beperkt je als ondernemer enorm als je maar op één toestel of op één locatie bereikbaar bent met je zakelijke nummer. Thuiswerken zou al geen optie meer zijn bijvoorbeeld, terwijl dat super actueel is. Dit is natuurlijk niet meer van deze tijd.

Als je kiest voor VoIP bellen is dit dus verleden tijd. Door gebruik te maken van slimme cloud internet techniek is je telefoonnummer overal bereikbaar zolang er maar internet is. Het maakt je flexibeler en je kunt vanaf elke locatie in de wereld je telefoon opnemen. En hiermee bedoelen we ook je mobiel natuurlijk. Want vast naar mobiel integratie is net zo belangrijk en waardevol.

Meer gemak en maatwerk

Vcare ontwikkeld zelf VoIP oplossingen voor zorg en MKB in Nederland. Deze slimme oplossingen zijn door de jaren heen verfijnd, doorontwikkeld en inmiddels ook uiterst betrouwbaar en veilig dankzij onze ISO 27001 en NEN 7510 certificaat. Dat maakt onze telefonie oplossingen super geschikt voor de zorg zoals huisartsen, spoedposten en zorgorganisaties. Vcare biedt meerdere soorten applicaties die allemaal erop gericht zijn om efficiënter te werken in de zorg. We benomen er een aantal.

Vcare SMS service

Met Vcare SMS service kunnen gebruikers gemakkelijk en snel vanaf de computer sms’jes sturen naar de mobiel. Deze berichten worden bewust in SMS gestuurd omdat SMS berichten betrouwbaarder overkomen en stuk minder onderhevig zijn aan storingen omdat ze via het GSM netwerk worden verzonden. SMS berichten kunnen heel veel problemen oplossen in de zorg zoals;

  • Het voorkomen van no-show
  • Afspraakherinneringen sturen
  • Belangrijke mededelingen sturen
  • Herhaal recepten sturen

De SMS service is een applicatie die bestaande gebruikers direct kunnen gebruiken vanaf hun Vcare connect cloudomgeving. Lees meer over de SMS service van Vcare.

Vcare Integrator

Vcare integrator is een onmisbare koppeling tussen HIS en HAPIS systemen en Vcare connect communicatieplatform. Vcare intetegrator maakt het mogelijk dat bijna alle huisartsen en spoedposten gebruik kunnen maken van Vcare connect. Wij hebben ons platform dusdanig ontwikkeld dat het perfect samenwerk met HIS en HAPIS van de grootste leveranciers in Nederland waaronder Topicus, Chipsoft en PharmaPartners. Dit betekent dat zodra een patiënt belt, op basis van telefoonnummer direct alle patiëntengegevens in beeld verschijnen voor de medewerker. Dit scheelt enorm veel tijd, de medewerker kan direct schakelen of notities maken en kan ook inzien in het medisch dossier van de patiënt voor actuele informatie.

Vcare Video connect

Veilig op afstand zorg bieden is door corona een steeds groter wordende wens geworden voor zorgprofessionals. Door de gigantische druk op de zorg en alle neveneffecten (uitval, burn-out) die het had, is de wens groot om digitaal zorg aan te bieden aan patiënten om slimmer om te gaan met kostbare tijd.

Daarom ontwikkelde Vcare de Video connect app waarmee triagisten via een veilige beeldverbinding contact kunnen leggen met de patiënt. Dit is sneller, goedkoper, en scheelt enorm veel reistijd waardoor de triagist méér kan zorg kan bieden in minder tijd. De verbinding is volledig veilig en AVG proof, wat inhoudt dat er geen persoonsgegevens worden verkocht aan of opgeslagen bij derden. De verbinding kan eenvoudig tot stand gebracht worden door de patiënt een e-mail of sms bericht te sturen met een link.

De patiënt hoeft niets te installeren, enkel de link aan te klikken op zijn of haar mobiel, desktop of computer. Er wordt automatisch een audio en beeld verbinding opgezet zodat de patiënt de zorgverlener in beeld krijgt te zien. Ook een tweezijdig beeldverbinding is mogelijk. Lees meer over deze manier van videoconsult bij Vcare.

https://www.vcareconnect.nl/